Розпізнавання стану футбольного клубу за допомогою збалансованої системи показників - Бочарніков, І О; Орловський, Дмитро Леонідович (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
Пропонуються підхід до вирішення задачі розпізнавання стану футбольного клубу, на основі здобутої у результаті збору статистичної інформації по ключовим показникам ефективності діяльності футбольного клубу. Виділені ключові показники діяльності, які притаманні футбольному клубу, розроблена база даних для збереження та обробки статистичних даних, зроблено висновок щодо стану футбольного клубу.