Розробка автоматизованої системи обліку і аналізу товарів і послуг для медичної установи - Нікулін, А К; Кащеєв, Леонід Борисович (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
У статті пропонується розглянути проблеми створення медичних автоматизованих систем та їх вирішення на прикладі програмного забезпечення для міжобласної лікарні №100.