Про ймовірнісну зміну тарифа у страхуванні життя - Діденко, Є В (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
В статті розглянуті питання вдосконалення системи показників, які використовуються у тарифікації страхових послуг зі страхування життя. Пропонується оперування вартісними змінними у визначенні імовірнісних характеристик, які застосовуються у тарифікації страхових послуг.