Вимоги до стандартизації процедури тестування за допомогою електронних систем - Бізюк, А В; Бізюк, І Г (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
В статті надається аналіз вимог до стандартизації тестування студентів за допомогою електронних систем, пропонуються двофазова методика проведення такого тестування.