АСУ "ТАРИФ" для водопостачання та водовідведення. Реалізація тарифної реформи ЖКГ - Анпілогов, П І; Михайленко, В М; Кириченко, С Д (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
Розглянуто проблему оперативного формування тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення. Для її вирішення пропонується розробити і застосувати автоматизовану систему експертної оцінки тарифів. В основу реалізації такої системи повинні лягти технічні засоби контролю і управління основними параметрами технологічного процесу. Значення цих параметрів є необхідною умовою для формуванні об’єктивних значень витратних складових тарифів.