Особливості форматів для створення мультимедійного навчального видання - Грабовський, Є М (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
В статті пропонується аналіз особливостей форматів, які використовуються для створення мультимедійних навчальних видань. Наведена порівняльна характеристика графічних форматів мультимедійних видань.