Комунікативні аспекти автоматизованого оцінювання знань в умовах дистанційного модульного навчання точним наукам - Горда, І. О. (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2011)
У роботі формалізована комунікативна схема автоматизованого оцінювання знань в умовах дистанційного модульного навчання точним наукам. Виділені основні елементи даної схеми, поставлені головні завдання, виявлено механізм взаємозв’язку кожного елементу один з одним.