Розробка методів обчислення прямих показників якості систем автоматичного керування - Северин, Валерій Петрович; Садовенко, Л В (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2017)
В статті представлені методи обчислення прямих показників якості систем автоматичного керування. Розглядається побудова перехідних процесів та обчислення показників якості, досліджується ефективність методів обчислення прямих показників. Methods of quality indexes calculation of the automatic control systems are presented in the article. The building of transients and quality indexes calculation are discussed, methods of direct indexes calculation are examined.