Метрики як оцінка моделей якості програмного забезпечення медичного обладнання - Безменов, М. І.; Ланських, О. М.; Борисов, В. Г. (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2009)
Розглянуто види моделей якості програмного забезпечення. Обговорена важливість оцінки моделі якості програмного забезпечення у розробці медичних обладнань. Розглянуті метрики програмного забезпечення як кількісні показники оцінки моделі якості. Наведений приклад найбільш поширеної метрики з коду. Зроблено висновки.