Оцінка якості дистанційного курсу - Безменов, М. І.; Конохова, Н. В.; Борисов, В. Г. (Bulletin of National Technical University "KhPI". Series: System Analysis, Control and Information Technologies, 2011)
Пропонуються методи і показники оцінки якості дистанційного курсу. Важливими оцінками є кредитність курсу та рівень інтерактивності курсу. Основними вимогами до побудови тестів є надійність, валідність та дискримінативність. Зроблені висновки про ефективність оцінок.